Magyarországról és Csehországból is igazolt a Kassa

Magyarországról és Csehországból is igazolt a Kassa

A holtszezon is izgalmas a Kassánál. A többségi magyar tulajdonban lévő csapat a felkészülési időszak felénél jár, és megkezdődtek az edzőmeccsek is.

Győzelemmel kezdte a felkészülési mérkőzések sorát a Kassa FC. A Nagymihály elleni összecsapáson idegenben 1-0-ra győzött Geri Gergely csapata. A találkozó után Farkas Balázs sportigazgató beszámolt az elmúlt időszak érdekesebb igazolásairól.

„A cél a csapat megerősítése, így ennek szellemében hoztunk játékosokat Kassára. Rózsahegyről érkezett például Marek Zsigmund. A védekező középpályás korábbi együttesében csapatkapitányként játszott. Kapusposzton is erősítettünk: a cseh élvonalból, Budějovicéből Dávid Sipos jött, míg Bokros Szilárd a DVTK-ból tette át székhelyét Kassára, a hátvéd kölcsönjátékosként erősíti a csapatot” – sorolta Farkas Balázs, aki elmondta, a felkészülési időszak nagyjából felénél járnak.

„Az előttünk álló héten lesz egy lengyelországi edzőtábor, szombaton a Górnik Zabrze vendége lesz a Kassa, és onnan ráfordulunk az AS Roma elleni összecsapásra.” – mondta a sportigazgató.

A Kassai Futball Aréna ünnepélyes megnyitóján ugyanis az olasz AS Romával játszik barátságos mérkőzést a Kassa FC július 22-én.

Fotó:  Tomáš CICOŇ

Close Menu